Όσο ο κ. Μέργος παραμένει στην θέση του, η άποψη του συνιστά κυβερνητική τοποθέτηση και όχι “παραφωνία”.


Η απαράδεκτη δήλωση του Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Μέργου, περί “υψηλού” κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τις οποίες επιχειρεί να απορροφήσει η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία βρίσκεται στον κόσμο της. Τα έσοδα καταβαραθρώνονται και η κυβέρνηση απειλεί με κατασχέσεις τον μικρομεσαίο Έλληνα πολίτη. Οι επενδύσεις αναζητούνται από τον κ. πρωθυπουργό στο Κατάρ, οι αποκρατικοποιήσεις δεν προχωρούν και η λύση είναι να πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός; Η γενιά των 700 ευρώ έχει γίνει ήδη γενιά των 500 ευρώ. Πόσο ακόμα θα πέσει άραγε ο κατώτατος μισθός;
Ο Γενικός Γραμματέας είναι πολιτικό πρόσωπο και όχι υπηρεσιακός παράγοντας, όσο ο κ. Μέργος παραμένει στη θέση του η άποψή του για μαχαίρι στους κατώτατους μισθούς, συνιστά κυβερνητική τοποθέτηση και όχι πολιτική παραφωνία.
Αν ο κ. Μέργος υπέπεσε πράγματι σε τόσο χοντρό λάθος, η διόρθωση του λάθους μεταφράζεται σε παύση ή παραίτησή του. Όσο παραμένει στη θέση του η κυβέρνηση είτε δεν ακυρώνει ολοκληρωτικά την τοποθέτησή του για μαχαίρι στους κατώτατους μισθούς, είτε αποδέχεται σιωπηρά ότι τον χρησιμοποίησε ως “λαγό”.
ΠΑΝ. Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

  • Ελάτε στην Παρέα μας ! Enter your email !

    Μαζί με 85.313 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: