Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού.


Η Ελλάδα, με τη συμβολή κάποιων, κατέρρευσε με συνοπτικές διαδικασίες. Μια κατάρρευση που θυμίζει έντονα τις ταχύτατες καταρρεύσεις των χωρών του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού. Με μια διαφορά. Ενώ οι χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού διέθεταν μια εσωτερική παραγωγική μηχανή έστω…
και πρωτόγονη, που τις κρατάει στη ζωή, το δικό μας κρατικοδίαιτο παρασιτικό σύστημα τα είχε διαλύσει όλα και συντηρούσε ένα τεράστιο κρατικοδίαιτο καθεστώς με δανεικά. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάρτησή μας τώρα από τις δόσεις των δανειστών και μάλιστα κυρίως για να συνεχίσει να συντηρείται το ίδιο καθεστώς.

Η χώρα αντιμετωπίζεται από τα διεθνή οικονομικά «κοράκια» που πετούν πάνω από το πτώμα της, ως χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες της για ψίχουλα τα οποία κι αυτά ανυπομονούν να τα καρπωθούν οι ντόπιοι συνεργαζόμενοι Ολιγάρχες που ελέγχουν την εξουσία. Δεν είναι τυχαία η συνεχής αναφορά της Μέρκελ στο παράδειγμα της Ανατολικής Γερμανίας, αλλά και η επίθεση της γερμανικής ελίτ εναντίον της ντόπιας Ολιγαρχίας, προφανώς για να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις στη μοιρασιά.

πηγη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

  • Ελάτε στην Παρέα μας ! Enter your email !

    Μαζί με 85.313 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: