Η νεολαία των ΑΝΕΛ στηρίζει το άσυλο ανιάτων


Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκινά την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης.

Την Πέμπτη 07/03/2013 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προσφέροντας τρόφιμα, η Επικεφαλής της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου και η Υπεύθυνη του Τομέα Δράσεων και Εθελοντισμού Ευδοκία Παπαγγέλου, μαζί με την δημοσιογράφο κ. Τζούλια Λιακοπούλου και τον πολιτευτή της Αʼ Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου.

Εδώ και μήνες το Άσυλο Ανιάτων, το μοναδικό που περιθάλπει χρονίως πάσχοντες από το 1893, αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας της πολιτικής της υποχρηματοδότησης, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να σιτίζονται μόνο από δωρεές και κάθε μέρα να αγωνιούν αν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης είναι επαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Υπάρχουν δε και περιπτώσεις ασθενών, των οποίων τις συντάξεις τις κρατούν οι συγγενείς, αφήνοντάς τους κυριολεκτικά άπορους. Επιπλέον, το προσωπικό είναι ιδιαίτερα ολιγάριθμο ώστε να μπορέσει κάθε ασθενής να έχει την απαραίτητη φροντίδα. Παρόλα αυτά, πράττει υπέρ του δέοντος καθώς έχει μήνες απλήρωτο, όπως μας ανέφερε η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Σκορπιδέα.

Εμείς οι νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στηρίζουμε όσο μπορούμε -τόσο έμπρακτα όσο και πολιτικά- τους συνανθρώπους μας γιατί αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως μπορεί εμείς να είμαστε στη θέση τους στο μέλλον και γιατί κάθε άνθρωπος, κάθε Έλληνας πολίτης, έχει δικαίωμα στην ζωή, στο χαμόγελο και στην αξιοπρέπεια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

  • Ελάτε στην Παρέα μας ! Enter your email !

    Μαζί με 85.313 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: