Συμπαράσταση στην κοινή διαμαρτυρία ΕΣΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ – ΟΙΥΕ για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας


        

Anelkiri3

 

Οι καταναλωτές δεν στερούνται ελεύθερου χρόνου για αγορές. Αυτά που χρειάζονται είναι δουλειά, χρήματα, και κοινωνική ηρεμία.

Με αφορμή την συζήτηση και ψήφιση στην Βουλή του άρθρου 16 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και που αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Γραμματείας Εμπορίου για συμπαράσταση στην απαράδεκτη αυτή επιχείρηση διάλυσης της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης και της εξόντωσης των αυτοαπασχολούμενων και των οικογενειών τους, έθεσαν σε άμεση κινητοποίηση το κίνημα.

Μπροστά στον παραλογισμό του Υπουργείου που προχωρά στην δήθεν προαιρετική εργασία όλες τις Κυριακές, παρά την με επιχειρήματα αντίθετη άποψη των εμπλεκομένων φορέων, δηλαδή, των ανθρώπων που λειτουργούν τα καταστήματά τους, αλλά και των εργαζομένων στην αγορά,

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με άμεση ανταπόκριση της Γραμματείας Κινητοποίησης συμμετείχε με πολυπληθή αντιπροσωπεία στην πορεία προς την Βουλή αλλά και της κοινοβουλευτικής ομάδας που με τις τοποθετήσεις της στήριξε τα δίκαια αιτήματα των εμπόρων και των εργαζομένων.

Επίσης αντιπροσωπεία της Γραμματείας Εμπορίου παρακολούθησε την συζήτηση και τις τοποθετήσεις των βουλευτών και του υπουργού από τα θεωρεία της βουλής.

Η αγορά δεν στερείται ωραρίου λειτουργίας αλλά πελατών,

Οι καταναλωτές δεν στερούνται ελεύθερου χρόνου για αγορές. Αυτά που χρειάζονται είναι δουλειά, χρήματα, και κοινωνική  ηρεμία
.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

  • Ελάτε στην Παρέα μας ! Enter your email !

    Μαζί με 85.313 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: